En mer personlig gravstein med vår gravminnedesigner

En mer personlig gravstein med vår gravminnedesigner

Når noen vi er glad i har gått bort, er det ofte graven deres vi besøker for å minnes dem. Gravsteinen står der som et evig symbol på den avdøde. Vi planter blomster, setter frem lykter og pynter. Dette gjør vi selvsagt for å gjøre stas på den avdøde, men også for at graven skal være et fint sted å være. Et sted man har lyst til å besøke.

Derfor er valg av gravstein en viktig beslutning. Men ofte tas denne beslutningen ganske raskt, gjerne i et møte med begravelsesbyrået, der valg av gravstein kun er ett av flere viktige valg som må tas på kort tid. Og resultatet blir kanskje en gravstein som føles litt upersonlig, litt generisk og litt lik alle andre gravsteiner.

Vi har lenge hatt et ønske om å endre på dette. Vi vil at gravsteinen skal kunne være et personlig minne om personen som ligger i graven ved steinen. Vi ønsker at de etterlatte skal kunne være involvert i designet av en gravstøtte som de føler representerer den avdøde på en verdig måte. Derfor har vi nå lagt inn et eget verktøy på våre nettsider som gjør det mulig for de etterlatte å sette seg ned hjemme, i ro og mak, og designe akkurat den gravsteinen de ønsker. Her kan man velge blant mange ulike modeller og steintyper, og deretter legge inn de symbolene og den teksten man selv måtte ønske. Man kan også velge skrifttype, tekstfarge, lykter, vaser og annet tilbehør. Når man har designet den gravsteinen man ønsker, gjennomfører man enkelt bestillingen, uten at det krever et eget møte med begravelsesbyrået. Besøk gravsteinbygger

Gravsteinbygger

 

På den måten blir gravsteinen litt mer personlig. Alt for å bidra til et verdig farvel.

Skip to content